De Weverij Gavere

In woonproject ‘De Weverij ‘ te Gavere woon je letterlijk in het park. Architecturaal werd gekozen voor statige, strakke volumes die opgetrokken zijn uit hoogwaardige materialen. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte en dit met kwalitatieve en stijlvolle afwerking.

Producten die gebruikt werden bij deze realisatie :

Een realisatie van :
Architect:
B2AI
Aannemer:
Building Windows NV • Grote Leiestraat 205 • 8570 Anzegem
056/62.11.40
info@buildingwindows.be
www.buildingwindows.be/
Deze pagina delen :
De Weverij Gavere Aliplast
De Weverij Gavere Aliplast
De Weverij Gavere Aliplast
Meer inspiratie opdoen? Toon meer realisaties

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

 
 
 

Gelieve alle vragen in te vullen

Gelieve alle vragen in te vullen alvorens op verzenden te klikken.

Geef jouw mening